FOGALÁSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

ÉRKEZÉS ÉS TÁVOZÁS

 Érkezés 14:00 – 18.00 között.
Személyesen adjuk át a kulcsokat, ezért kérjük érkezésük előtti napon küldjék el érkezésüknek várható idejét.
Az érkezésük napján pedig kérjük hívjanak minket minimum 2 órával érkezésük előtt.
Távozás 10:00 óráig.

LEMONDÁS

Az érkezési nap előtti 4 – 7. napon 30 % a kötbér (a bekért előleg).
Az érkezési nap előtti 3. naptól, illetve meg nem jelenés esetén 100 % a kötbér.

FIZETÉSI MÓDOK

A fizetés készpénzben vagy Szép kártyával is megoldható bármelyik alszámláról az érkezés napján. A foglalás megerősítéseként 30% előleg fizetendő, melyet az alábbi számlaszámra kérünk utalni a foglalástól számított 4 napon belül.

Bankszámlaszám:

Az árak tartalmazzák a 18% ÁFÁ-t, de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi Adót, mely szálláshelyen készpénzben lehetséges megfizetni.

DOHÁNYZÁS

A dohányzás nem engedélyezett a szállásokon, a Vendég és csoportjának minden tagja vállalja, hogy csak a kijelölt helyen dohányzik, amennyiben e szabályt megszegik, a kaució nem visszatéríthető. Minden anyagi, polgárjogi  vagy büntetőjogi felelősség a szabálysértés elkövetőjét terheli.

ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK

A Vendég kötelezettséget vállal arra, hogy a szállást, a bútorokat és berendezési tárgyakat beleértve az átadáskori állapotban tarja (az ésszerű kopás kivételével), és kifizeti a szállásnak az esetlegesen bekövetkező rongálást, vagy megsemmisülést, ha azok nem állíthatók helyre az eredeti állapotukban. Törés és sérülés a lehető leghamarabb kell jelenteni a szállás felé. A Vendégnek lehetővé kell tennie a szállás képviselője számára, hogy ellenőrizze a szállás állapotát. A Vendég nem folytathat, és nem engedélyezhet vendégei számára veszélyes, zajos, törvénytelen vagy erkölcstelen tevékenységet, sem a szomszédok vagy a szállás számára kellemetlen, vagy bosszúságot okozó viselkedést. A helyi rendeleteket tiszteletben kell tartani minden alkalommal. 22:00 után nem engedélyezett hangos zaj az szállásokon és a folyosókon, teraszokon, kertben. Abban az esetben, ha a Vendég részéről a szállásadó ilyet tapasztal, az első figyelmeztetés után a Vendégnek el kell hagynia a szállást, a szállás díja nem visszatéríthető. A szállás területére háziállat behozása nem lehetséges.
A szerződéssel kapcsolatban a magyar jog az irányadó.

Miben segíthetünk?